Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه زاهدان گفت: اغتشاشات اخیر که در کشور رخ داد در ۳۹ سال گذشته بی‌سابقه بود و دولت موظف است به مطالبات بر حق مردم پاسخ شفاف و قانع‌کننده بدهد. ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵ استانها سیستان و بلوچستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت الله عباسعلی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان اظهار داشت: مسئولان دولتی موظف هستند تا به مطالبات بر حق مردم که در اغتشاشات اخیر اعلام کردند پاسخ‌های شفاف، صادقانه و قانع‌کننده بدهد چون در نظامی که مبتنی بر مردم سالاری دینی است نباید شاهد چنین اعتراضاتی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: امروز با پدیده‌ای به نام اعتراضات مردمی در سطح کشور مواجه هستیم که این اعتراضات می‌تواند به عنوان یک تلنگر برای مسئولان دولتی باشد چرا که ما در جامعه امروزی ایران مواجه با اقتصاد ناسالم و تبعیض وحشتناک در درآمدهای مردم هستیم.

وی اضافه کرد: اگر مسئولان اصرار بر این داشته باشند که وضع بیمار اقتصاد و شرایط ناهموار جامعه را به عنوان یک وضع قرآنی و ایده‌آل به جامعه اسلامی قلمداد کنند والله که به این مردم خیانت کرده‌اند.

آیت الله سلیمانی تصریح کرد: دولت موظف است تا بر وضع اقتصاد کشور نظارت سالم و کامل داشته باشد و امور اقتصادی کشور را به اهل آن واگذار کند. دولت نباید رقیب بخش خصوصی باشد بلکه باید حامی و مدافع حقوق این بخش باشد تا بتوانیم شاهد رشد روزافزون کشور باشیم.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه حجم زیادی از سرمایه‌های ملی به بهانه وام و کارآفرینی واگذار شد که اکثر این افراد نه از روی ضابطه بلکه به واسطه رابطه، فامیل بازی و رفاقت موفق به دریافت این مبالغ هنگفت شدند که هیچ گاه هم به صندوق ملی برنگشت.

وی بیان کرد: مردم ما طی هفته‌های گذشته برای حمایت از انقلاب و محکوم کردن اغتشاشات و هرج‌ومرج به مقابله با فتنه‌گران پرداختند اما این کار آنها به معنی پذیرفتن اقتصاد بیمار نبود و تنها هدف‌شان حمایت از نظام اسلامی بود.

نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان تاکید کرد: اعتراضات اخیر که در کشور رخ داد پدیده‌ای کم‌سابقه و بی‌سابقه بود که از سال 1357 تاکنون شاهد چنین نوع اعتراضاتی نبودیم و حتی در فتنه سال 88 نیز چنین وضعی وجود نداشت چون اعتراضات قبلی تنها در تهران و برخی کلان‌شهرها به وجود آمد ولی در اعتراضات اخیر شاهد بودیم که حتی برخی روستاهای دورافتاده کشور نیز به جمع معترضان خیابانی پیوستند.

آیت الله سلیمانی تصریح کرد: تفاوت دیگر اعتراضات اخیر با سوابق پیشین که از همه مهم‌تر است این بود که در این اعتراضات موجبات خرسندی و امیدواری دشمنان و معاندان نظام‌اسلامی فراهم شد به گونه‌ای که زمینه ساختارشکنی و حتی تغییر در نظام نیز جزو رویکردهای اغتشاش‌گران بود که به فضل الهی و هوشیاری مردم بار دیگر نقشه‌های آن نقش برآب شد.

امام‌جمعه زاهدان افزود: نفس مطالبه‌گری حق مسلم مردم است و همه می‌توانند در چارچوب قوانین و مقررات، خواسته‌های بر حق خود را مطالبه کنند و کسی نمی‌تواند مقابل مطالبه‌گری مردم ایستادگی کند و این مطالبات در جایگاه خود محفوظ و قابل احترام است اما اغتشاش، هنجارشکنی و به آتش کشیدن پرچم مقدس ایران اسلامی قطعاً محکوم است و نیازمند پاسخ دندان شکن به آنها است.

وی با بازخوانی تبلیغات دوران انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: دولت یازدهم در تبلیغات انتخاباتی خود ترفند جدیدی را به اجرا درآورد چون با تمسخر مسئله حجاب و طرح مباحثی مانند دیوارکشی بین زنان و مردان در خیابان‌ها و یا چرایی مخالفت با برگزاری برخی کنسرت‌ها وظیفه سنگین‌تری برعهده دارد.

امام‌جمعه زاهدان تاکید کرد: دولت یازدهم دیگر مسئله‌ای به نام آزمون و خطا برایش معنا ندارد چرا که 4 سال مدیریت اجرایی کشور را بر عهده داشته و هیچ عذر و بهانه‌ای از سوی آنها مورد پذیرش نیست و توقع داریم که با جدیت کامل نواقص را شناسایی و در جهت رفع آنها برآید.

انتهای پیام/

R7843/P1377/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: با اجرای طرح نور انصافاً تغییر ایجاد شده
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است